Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Galerie klientů
OBDIVUHODNÁ TRANSFORMACE
Měla jídelníček a trénink
  -21 kg

Sama dokázala vlastním přičiněním zhubnout velké procento tuku a přibližně 16kg hmotnosti, poté se jí hubnutí už zastavilo. Oslovila nás a s námi přišel další úbytek váhy -4,7kg ovšem zároveň nárůst svalů +3kg, čili úbytek tuku okolo 7-8kg. 


VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: --- Po: ---

Z TLOUŠTÍKA FEŠÁKEM
Měl jídelníček a trénink
  -13,5kg
Náš klient udělal výbornou proměnu za 3 měsíce podle jídelníčku a tréninkového plánu od nás. A především udělal opravdový skok od doby, kdy se sám začal snažit. Všechno jde, když se chce.
VÝSLEDKY PROMĚNY:
PŘED: 86kg PO: 72,5kg

STAČILA DŮSLEDNOST
Měla jídelníček a trénink na doma
  - 24 kg

Obrovským překvapením pro nás byla proměna od této naší klientky. Sestavili jsme jí jídelníček a tréninkový plán, rok jsme o ní nevěděli a po roce nás kontaktovala s poděkováním, že jsme jí pomohli změnit život. Pravdou je, že to  ona si zaslouží pochvalu, to ona dělala vše bez výmluv a důsledně. A zhubnout 24 kg zvládla při výšce 154cm. 


VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 70 kg Po: 46 kg

DO PLAVEK VE FORMĚ
Měla jídelníček a trénink

Naše klientka Aneta dosáhla stravováním podle našeho jídelníčku a tréninkem pod naším vedením této proměny (viz. foto). Klienta Aneta nám napsala: "Ahoj Jani, chtěla bych ti mockrát poděkovat, že jsi mi pomohla shodit, zpevnit se a hlavně začít se správně stravovat. Jsem teď mnohem spokojenější a sebevědomější. Neskutečně mě to začalo bavit, takže budu pokračovat dál a dál se budu snažit zpevňovat, přece jenom ještě se sebou nejsem na 100% spokojená, ale vím, že to chce trpělivost :-). Bez tebe bych to nezvládla, děkuji moc! Posílám ti srovnání předtím a teď. Děkuji!"



DUŠAN NABRAL SVALY
Měl jídelníček a trénink
  + 9 kg

Náš klient Dušan s námi udělal tuto úžasnou proměnu za cca 4 měsíce. Dodržoval stravovací plán od nás a trénoval pod našim vedením. Cílem bylo nabrat co nejvíce svalové hmoty. Na první fotce je čerstvě po operaci pravého ramene, utržené chrupavky a druhé hlavy bicepsu. Počátek cvičení byl od nuly. Bench cvičil pouze s osou, ruku s obtížemi zvedl bez bolesti nad hlavu. Na druhé fotce už má formu, kde se může pochlubit silovým výkonem na benchi 135kg !!! Za čtyři měsíce prodělal proměnu, která kdekomu trvá roky. 


VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 94 kg Po: 103 kg

ZAČALA SAMA
Měla jídelníček
  - 17 kg

Tato proměna trvala 1 rok . Klientka začala sama na váze 103 kg při výšce 172 cm. Jedla však strašně málo, trochu zhubla, přišla však únava, stres, výčitky z každého souta. Nechala si tedy sestavit jídelníček a trénink (ne od nás). Cvičení si oblíbila, ale strohost jídelníčku, absence chutných jídel a mizerné výsledky ji odradily. Pak začala s jídelníčkem od nás. Velké množství variant jídel, rozumné porce, častá jídla, byla stále najezená a ještě začala hubnout díky správně navrženému příjmu. A to musela kvůli okolnostem přestat cvičit v posilovně a jen občas si zacvičit doma. Dostala se přesto na váhu 72 kg a pokračuje dále.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 89 kg Po: 72 kg

ŠOKUJÍCÍ PROMĚNA
Měl jídelníček
  - 21 kg

Náš klient dosáhl stravováním podle našeho jídelníčku a cvičením doma podle sebe této krásné proměny. Celá proměna trvala půl roku. Od startu (foto 1 - 96kg) se stravoval podle sebe a za tři měsíce zhubl deset kilo. Pak nás kontaktoval pro dosažení ještě lepších výsledků a s námi zhubl za další tři měsíce dalších 11 kilo (foto 2 - 75kg). Výborná práce !!!

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 96 kg Po: 75 kg

AŤ KÉRKY VYNIKNOU
Měl jídelníček
  - 11 kg

Změna za 12 týdnů. Napsal nám: "Už to bude skoro rok, co jsem od vás měl redukční jídelníček. Tehdy jsem s ním za 12 týdnů dal konečně dolu asi 11 kg sádla a to bylo super. Daleko podstatnější ale bylo, že sem se naučil správně jíst. Zjistil jsem, že málo nebo bio neznamená dietně, že není kalorie jako kalorie a že dieta nerovná se hlad :). Teď už jedu podle jídelníčku, co jsem si upravil a nabral jsem 5 kilo zpátky - ale už cíleně a ve svalech."

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: --- Po: ---

SE ŠTÍTNOU ŽLÁZOU
Měla jídelníček
  - 11 kg

Naše klientka Lenka dosáhla stravováním podle našeho jídelníčku této proměny (viz foto) jen za 3 měsíce. Zpočátku jí taková změna životosprávy a způsobu stravování přišly omezující, ale po pár povzbuzujících zprávách od nás slečna Lenka došla k prvním výsledkům, které skončily až touto proměnou. A to bez jakéhokoli tréninku a s omezenou funkcí štítné žlázy.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: --- Po: ---

VYRÝSOVAL TO
Měl jídelníček

Jen 12 týdnů trvalo našemu klientovi, aby dosáhl této skvělé proměny s jídelníčkem od nás. A to je nutno dodat, že prvních 8 týdnů dodržoval jídelníček, který měl od nás sestavený jako vegetariánský. Maso si do jídelníčku nechal přidat až v posledních 4 týdnech. Jídelníček doplnil pravidelnými tréninky v posilovně. Výborná práce. 


AŽ NA SOUTĚŽ
Měl jídelníček a trénink

Náš klient Roman Simurník zhubl z nadváhy (foto 1) a poté měl zájem nabrat svaly. Tehdy nás kontaktoval a my jsme mu sestavili jídelníček pro nárůst svalové hmoty a řešili jsme spolu i trénink. Prodělal díky tomu skvělou změnu (foto 2) a byl rozhodnutý pokračovat dále. Kam až se ale časem posunul, to nám doslova vyrazilo dech (foto 3). Postupně vybudoval takovou formu, že začal i soutěžit.


KRÁSNÁ PRÁCE
Měla jídelníček
  - 10 kg

Naše klientka Lenka dosáhla spoluprací s námi a stravováním podle jídelníčku od nás krásné změny. Teď už je to už přes dva roky (foto před) a svou novou postavu si stále drží (foto po). Neexistuje JOJO efekt, ale pouze návrat ke špatné stravě.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: --- Po: ---

PŘEKVAPIL
Měl jídelníček

Měl od nás jídelníček, probírali jsme spolu objem, rýsování, způsob cvičení, stravu, doplňky výživy, měl mnoho dotazů a my věřili, že má smysl mu co nejvíc radit, že nás jednou svým výsledkem třeba překvapí. A on nás opravdu překvapil :-). Naše spolupráce trvala přibližně rok. Poté se nám s poděkováním ozval, kam až se vlastní snahou na základě našich rad a jídelníčku dostal. Máme velikou radost. Nyní už zná své tělo a pracuje na sobě už dlouho sám. Což je vlastně ten nejlepší výsledek - správné nasměrování a vysvětlení toho, jak to funguje, aby dotyčný nebyl navždy slepě veden, ale aby se to navždy sám naučil.


NECVIČILA A ZHUBLA
Měla jídelníček
  - 13 kg

Hubnout lze i bez cvičení. Měla jídelníček na míru od nás a za cca 3 měsíce s ním udělala takovouto luxusní proměnu. V průběhu hubnutí totiž podstoupila operaci a nemohla vůbec cvičit. Máme z jejího výsledku velkou radost. Správná strava je základem hubnutí. V pase zhubla skvělých 18cm.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 76 kg Po: 63 kg

ZA KRÁTKÝ ČAS
Měl jídelníček a trénink
  - 3,5 kg

Náš klient od nás měl jídelníček na spalování tuků a růst svalové hmoty, tréninkový plán, doporučené vhodné doplňky stravy a suplementy a podívejte se na ten pokrok. Po několika týdnech se nám tento náš klient ozval s tímto výsledkem. TOTO je, dámy a pánové, z našeho pohledu člověk, který si zaslouží obdiv a poklonu.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 66 kg Po: 62,5 kg

PĚKNÝ VÝSLEDEK
Měla jídelníček
  - 7 kg

Proměna za 3 měsíce. Napsala nám: "Všichni ti, co říkají, že je to nereálné, tak jen hloupě kecají, protože s Vaším jídelníčkem to šlo téměř samo, stačilo si pouze denně najít hodinku času na přípravu jídel na další den - vše jsou jednoduché rychlovky." Ještě dodala, že občas i trochu zhřešila nějakou dobrotou a přesto to šlo. V pase zhubla 6 cm, přes boky dokonce 13 cm.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: --- Po: ---

VYHRÁL SPARTAN RACE
Měl jídelníček
  - 6 kg

Náš klient dosáhl stravováním podle našeho jídelníčku krásné sportovní formy za 3 měsíce. Samozřejmě intenzivně trénoval.  A jak nám sám napsal: "Nicméně i díky Vám se mi podařil vyhrát závod SPARTAN RACE." Opravdu moc gratulujeme.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 88 kg Po: 82 kg

POPORODNÍ KILA PRYČ
Měla jídelníček

Napsala nám: "Před dvěma lety jsem si od vás zaplatila jídelníček a krásné jsem zhubla. Po porodu, když jsem přestala po 3 měsících kojit, jsem na něj zas najela, i když se přiznám, občas jsem to nezvládla, ale můj výsledek od ledna do teď (3 měsíce) je skvělej. A to jen díky vám, že jsem se naučila, jak správně jíst a projíst se k hubenosti. Děkuju moc!" Tady není co dodat. Snad jen to, že máme velkou radost z jejího výsledku.


NABRAL SVALY
Měl jídelníček a trénink
  + 10 kg

Náš klient udělal tuto ÚŽASNOU PROMĚNU ZA 6 TÝDNŮ změnou stravy podle našeho jídelníčku a cvičením podle našeho tréninkového plánu. Už na počátku měl výbornou a vyrýsovanou sportovní formu, ale oslovil nás s tím, že chce nabrat svalovou hmotu.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: --- Po: ---

VIDITELNÝ ÚBYTEK
Měla jídelníček a trénink na doma
  - 8,5 kg

Měla náš dietní jídelníček na míru a tréninkový plán na doma a dosáhla tohoto pěkného výsledku za 3 měsíce.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 71,2 kg Po: 62,7 kg

- 44 kg KLIENTKY RENČI
Měla jídelníček
  - 44 kg

Od malička se potýkala se špatnou genetikou, celá její rodina je obézní díky špatným stravovacím návykům. Do toho léta pracovala jako barmanka, což není pro lidské tělo zrovna ideální. Alkohol, stres, fast food a nedostatek spánku udělaly své a při 165 cm se dostala na 110kg. V té chvíli ji přeplo a rozhodla se zhubnout. Nejdříve pomocí low carb stravování. Zhubla, ale byla vyčerpaná, ztratila menstruaci, běhala denně šílené vzdálenosti, ale její hmotnost už se nehla a navíc tento styl byl pro ni dlouhodobě neudržitelný. 


Oslovila nás a sestavili jsme jí individuální plán s ohledem na předchozí stravovací navyky. Najednou měla tolik energie, že nemohla týden spát. Dnes má Renča 66kg a stále nekončí. Je neskutečný dříč a prošla změnou nejen fyzickou, ale hlavně psychickou. Když to dokázala ona, dokážete to i vy.


VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 110 kg Po: 66 kg

DO NOVÉ PODOBY
Měl jídelníček a trénink na doma
  - 33 kg

Náš klient udělal tuto skvělou proměnu s jídelníčkem na míru od nás a s tréninkovým plánem na doma. Proměna trvala 9 měsíců. Důslednost se v tomto případě opravdu vyplatila. Změna životosprávy dokáže opravdu divy. Moc gratulujeme.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 117 kg Po: 84 kg

ŽÁDNÝ JOJO EFEKT
Měla jídelníček

Jak vypadají naši klienti po čase? Nenaberou vše zpět? To záleží na nich. Dá se totiž říct, že NEEXISTUJE JOJO EFEKT, ale pouze návrat ke špatné životosprávě. Naše klientka od nás měla jídelníček a cvičila, nepřestala a pokračovala dál. A takhle vypadá po čase dvou a více let. Za nás dostává palec nahoru.


ZHUBL A NEPŘIBRAL
Měl jídelníček
  - 22 kg

Náš klient zhubl s jídelníčkem od nás 22kg za 5 měsíců. Z pohybu se věnoval hlavně švihadlu. Po dvou letech se nám ozval, jak se mu daří. Nepřibral nic zpět, naopak spálil ještě více tuku a posílil svalovou  hmotu občasným tréninkem. A v té době už nemusel držet žádný jídelníček, už věděl, jak jíst, naučil se navždy stravovat správně.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 110 kg Po: 88 kg

KILA NEJSOU VŠE
Měla jídelníček

Někdy je úbytek hmotnosti výrazně menší, než by se na pohled mohlo zdát. Téměř vždy za to může svalová hmota a její nárůst. Zmizely tuky, porostly svaly. Správná životospráva není jen pro spalování tuku, ale i pro posílení aktivní svalové hmoty. Podívejte, jak velkou proměnu může udělat někdo, kdo zhubl jen 5 kg. V pase však zmizelo 7 cm a tvar postavy je zcela jiný než předtím. Vše jen správnou stravou a pohybem po horách, který tam však byl i před nastolením jídelníčku, čili koukněte, co dokáže strava.


PO PORODU
Měla jídelníček

Napsala nám: "Tato zpráva patří především pro maminky po porodu. Opravdu všechno jde, když se chce. Mám dvě malé děti. Když jsem s proměnou začínala, tak kluci měli 18 měsíců a 5měsíců. Takže jak správně počítate, měla jsem hned po roce dva porody za sebou. Což otřáslo mým tělem - především je mým problémem vytahané bříško z těhotenství. Ale vždy jsem byla silnější postavy a už jsem se rozhodla s tím něco dělat a být dobrým vzorem pro své děti. Ano, vím, že stále na sobě musím hodně makat, ale dnes je to přesně měsíc, co jsem na sobě začala makat a proměna je skvělá a nevzdám to, dokud nebudu vypadat opravdu dobře. Za 1 měsíc jsem díky Netučným shodila asi 5kg, neuvěřitelných 8cm v pase a kolem 3-4cm v ostatních partiích (boky, stehno, atd.). Tímto jim patří můj velký dík." 


ZÍSKAL FORMU
Měl jídelníček a trénink na doma
  - 8 kg

Nabrat svaly a spálit tuky je ideální cesta, která zlepší zdraví, kondici i vzhled. -13 cm v pase za 3 měsíce je naprosto skvělý výsledek. Celková proměna je patrná na první pohled.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 80 kg Po: 72 kg

ZPEVNILA TO
Měla jídelníček

Zpevnit znamená posílit svaly a spálit tuky. Nejde o žádnou změnu měkké hmoty v pevnou. Ale měkká hmota (tuk) se spálí, pevná hmota (svaly) se posílí. Tito klienti pak mívají často nejmenší změny hmotnosti (protože sice mizí tuk, ale rostou svaly) a přitom mají nejlepší proměny vzhledu. Třeba toto je proměna, kde není změna ani 5 kg. Ale výsledek je perfektní. 


CHTĚLA ŠTÍHLOST
Měla jídelníček a trénink na doma
  - 5 kg

Ne každý chce i nabírat svaly. Někdo chce prostě jen zhubnout. Štíhlost je častý cíl a strava k němu vede bez výjimky. -6cm přes zadek a -5kg za 7 týdnů je zde opravdu velmi patrných.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 54 kg Po: 49 kg

KILA TUKU PRYČ
Měla jídelníček
  - 10,6 kg

3 měsíce stačí k obrovské proměně. A někdy stačí prostá čísla. Prsa -5cm (kdo by to podle fotek řekl?), pas -10cm, zadek -11cm, stehno -4cm.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: --- Po: ---

PO DVOU DĚTECH NEJŠTÍHLEJŠÍ
Měla jídelníček
  - 5 kg
Po narození prvního dítěte s námi začala hubnout a měla od nás jídelníček. Dosáhla chtěného výsledku. Po druhém dítěti podle něj jedla znovu a opět dosáhla chtěného výsledku. Ten si drží dodnes (foto 2). Napsala nám: "Nikdy jsem neměla lepší postavu než teď po dvou dětech a to díky vám. A naučila jsem se, že bílkoviny jsou zapotřebí a že není potřeba hladovět." 
VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 55 kg Po: 50 kg

VÝSLEDKY MÁ NAPOŘÁD
Měla jídelníček a trénink
  - 7 kg

Naše klientka udělala za 8 týdnů s jídelníčkem na míru a tréninkem na doma od nás tuto proměnu (foto 2). Zároveň nám poslala fotku i po roce (foto 3), abychom viděli, že jde o změnu trvalou.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: --- Po: ---

NAPROSTÁ TRANSFORMACE
Měl jídelníček a trénink
  - 30 kg

Nádherný příklad toho, jak to vypadá, když se někdo naučí trvale stravovat správně. Podle jídelníčku zhubl. Jídelníček tento klient už ale dávno nedrží. Jídelníčkem se naučil trvale stravovat správně a podle nové životosprávy funguje dodnes. První fotka je z roku 2019, druhá je současnost. Jde nám o trvalé výsledky. To jediné má smysl.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 113 kg Po: 83 kg

Svaly nahoru, tuky dolů
Měla jídelníček a trénink
  - 5 kg

Krásný příklad růstu aktivní hmoty a úbytku tuků. Spojení správné stravy a tréninku přineslo větší změnu centimetrů než kil, což je běžný jev. Tréninkem a dostatkem bílkovin poskočí svaly, tím však i roste spotřeba energie a zrychluje se metabolismus. Hubnutí pak jde o to lépe. Člověk ve výsledku může i zhubnout víc kilo tuku, než kolik celkově zhubl kilo hmotnosti, jelikož nabral něco svalů a zároveň zhubl tuky. To se pozná právě podle úbytku centimetrů.

Sama nám napsala: "Po 2 týdnech jídelníčku a tréninkového plánu jsem nabrala 3 kila, tak jsem se trochu lekla, ale brzy to bylo dole + po 3 měsících jsem zhubla 5 kilo na váze, na centimetrech to bylo vidět více."

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 62 kg Po: 57 kg

Jeden z prvních
Měl jídelníček
  - 21 kg

Jeden z našich prvních klientů. Měl perfektní výsledek a trvale si ho drží. Jeho proměna trvala 3 měsíce.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 110 kg Po: 89 kg

Za dva měsíce
Měl jídelníček a trénink
  - 14 kg
Pouze 2 měsíce stačilo našemu klientovi k této skvělé proměně. Zhubl 14kg a posílil svaly. Jak sám píše, byl zpočátku skeptický, ale teď je plný nadšení a optimismu pro pokračování k dosažení dalších výsledků. Kombinace správně navržené stravy a vhodného tréninku dokáže někdy přinést výsledky opravdu bleskově.

VÝSLEDKY PROMĚNY:
Před: 81 kg Po: 67 kg

Kontakt
  • VS commodum, s.r.o.
  • Lihovarská 1199/10
  • 716 00 Ostrava, Radvanice
  • IČ: 25869604, DIČ: CZ25869604
  • +420 776 216 031
  • netucni@gmail.com

Sledujte nás!
Neváhejte nám napsat!