Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity

ZHUBNOUT LZE I BEZ CVIČENÍ

Lidé často vzdají svou snahu o zhubnutí s odůvodněním, že nemohou, nebo nechtějí cvičit. Ale zhubnout můžete i bez cvičení. Ke zhubnutí žádný trénink nepotřebujete. Chcete vědět proč?

Protože stačí změna stravy. Zkráceně. Ale my vám to rádi vysvětlíme podrobněji.

Celé téma hubnutí by se dalo vysvětlit asi takto. Tělesný tuk (tzn to, čeho se většinou chcete zbavit) je zásobárna nevyužité energie uschovaná tělem na horší časy v podobě tukových polštářů všude po celém těle. Tělo ukládá tuky do těchto zásob především v případě, když je energetický příjem člověka vyšší než jeho energetický výdej. Energetický příjem je jídlo a pití. Energetický výdej jsou tělesné funkce člověka a pohyb člověka. Spalovat tuky (hubnout) začnete pouze tehdy, pokud bude váš energetický výdej vyšší než energetický příjem. To znamená, že vaše tělo musí pracovat a hýbat se více, než kolik toho sníte. Neexistuje žádná cesta, jak toto obejít. Všechny reklamy na hubnoucí nesmysly spoléhají jenom na to, že lidé nevědí tento fakt. Ještě jednou - energetický výdej musí být vyšší než energetický příjem.

Toho docílíme pouze dvěma způsoby. Buď budeme pracně cvičit, běhat, jezdit na kole, tvrdě pracovat, nebo vykonávat jakoukoli jinou pohybovou aktivitu, kterou zvýšíme svůj energeticky výdej natolik, že bude vyšší než energetický příjem. Nebo si sáhneme na jídlo (nemusí to znamenat malé porce na hranici hladu, ale pouze záměnu některých potravin za jiné, vyřazení potravin nevhodných, vysokoenergetických), tím snížíme energetický příjem pod hranici energetického výdeje. Nebo budeme dělat obojí najednou, což je pro výsledky ideální. Jinak řečeno, kdo chce zhubnout, musí buď začít makat jako šroub, nebo se začít omezovat v jídle, nebo ideálně makat jako šroub a omezovat se v jídle.

Nicméně z toho je jasně patrné, že STAČÍ ÚPRAVA STRAVY A PŘITOM NEMUSÍTE CVIČIT A PŘESTO BUDETE HUBNOUT. Ba co víc, úprava stravy má na výsledek hubnutí výrazně vyšší vliv než zvýšení pohybové aktivity. Jinak řečeno, kdo upraví stravu správným směrem a nebude cvičit, zhubne daleko více než ten, kdo stravu neupraví a začne sportovat.

Teď jenom doufáme, že si nikdo nemyslí, že tímto zatracujeme sport. Je nespíš jasně patrné, že zrovna pro nás je sport na prvních místech v našich životech. Sportem se posilují svaly, zlepšuje zdraví, tvaruje postava do chtěných výsledných tvarů a ať už má člověk jakýkoli cíl ve světě zlepšování vzhledu své postavy, se sportem to půjde vždy ještě rychleji a ještě lépe. Jen chceme všem nezasvěceným lidem říct, že sport v žádném případě není ke zhubnutí nutný. Většina našich klientů (viz. Proměny našich klientů) vůbec necvičí, svých výsledků dosáhli pouze úpravou stravy jídelníčkem od nás.

Takže nezapoměňte - abyste začali hubnout, nemusíte začít cvičit, stačí začít správně jíst.


ZHUBNOUT LZE I BEZ CVIČENÍ

Kontakt
  • VS commodum, s.r.o.
  • Lihovarská 1199/10
  • 716 00 Ostrava, Radvanice
  • IČ: 25869604, DIČ: CZ25869604
  • +420 776 216 031
  • netucni@gmail.com

Sledujte nás!
Neváhejte nám napsat!