Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity

ZA JAK DLOUHO ZAČNU HUBNOUT?

Za jak dlouho půjdou vidět první výsledky a kdy člověk začal doopravdy spalovat tuky, to jsou dvě různé věci. U každého je to velmi individuální. Nejčastější průběhy od nastolení vhodného stravování a případně zařazení tréninku bývají tyto:

1. člověk začne rovnoměrně hubnout tuky a tvarovat postavu hned od začátku, daří se mu pořád stejně, každým týdnem má rovnoměrné pokroky a to po celou dobu, co dodržuje vše podle plánu.

2. první měsíc se na první pohled nestane skoro nic. Dotyčný váhově nic nezhubne, ale velmi často už mu ubývají centimetry. Bývá to dáno tím, že svaly zareagují na trénink a na stravu růstem, tuky pomalu ubývají, ve výsledku se váha první měsíc nemění, mění se jen centimetry a teprve po měsíci začne klesat i hmotnost.

3. za první měsíc dokonce člověk i něco přibere, protože opět zareagují svaly, akorát že tomuto typu člověka bohužel trvá, než jeho tělo začne spalovat tuky. Teprve přibližně po měsíci začne klesat hmotnost i centimetry. Pak to často najednou nabírá rychlejší spád.

4. dotyčný zhubne hodně hned první týden, pak je většinou tři týdny beze změny hmotnosti, pouze ubude něco málo centimetrů, po měsíci začne pozvolna vytrvale a stabilně redukovat kila i centimetry.

To jsou nejčastější průběhy změn. Záleží to na dvou okolnostech. Nejvíce na genetice daného člověka a pak na úspěšnosti počátečního stravovacího návrhu. Genetiku má člověk danou. Úspěšností návrhu je myšleno to, že někdo má natolik odlišné spalování, že i přes všechna matematická a teoretická pravidla, přes naměřené hodnoty i napříč běžným zkušenostem se jeho tělo a spalování tomuto všemu vymykají a dotyčný potřebuje trochu jiný energetický příjem, než by se dalo předpokládat. Po nalezení ideálního denního příjmu potravy už bývá vše v pořádku.

A za jak dlouho se člověku podaří zhubnout vše, co chtěl? Záleží na pohlaví, fyzických parametrech, pohybu, taky záleží opět na genetice, někomu to jde skutečně lehce a téměř samo a za pár týdnů se nevyhne otázkám, zda jeho osobní kuchař nedostal výpověď. A někdo si naopak musí počkat dlouhé měsíce postupného snažení se. Taky záleží na míře toho, kolik chce člověk zhubnout. Dostat se na 55kg ze 65ti bude určitě snadnější a rychlejší než z 90ti. Ale vše je možné, vše je dosažitelné. Nejdůležitějšími faktory jsou vždy odhodlání a vytrvalost. Pokud má někdo tyto dvě zbraně nabité ostrými náboji, pak i kdyby měl genetiku pro zadržování tuků horší než Rypouš Sloní, jednou ostatní předběhne a dokáže sobě i jiným, že na to má.

Takže nezapomeňte - nečekejte výsledky první týdny, nemůžete vědět, jaký scénář si ti nahoře pro vás přichystali, ale s vytrvalostí a odhodláním se úspěšnému výsledku nemůžete nikdy vyhnout.


ZA JAK DLOUHO ZAČNU HUBNOUT?

Kontakt
  • VS commodum, s.r.o.
  • Lihovarská 1199/10
  • 716 00 Ostrava, Radvanice
  • IČ: 25869604, DIČ: CZ25869604
  • +420 776 216 031
  • netucni@gmail.com

Sledujte nás!
Neváhejte nám napsat!