Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity

STRACH Z POSILOVNY

Strašně často slýchávám od holek, které mají nějaké to kilo navíc: „Já bych chodila do posilovny, ale všichni tam na mě blbě čumí." Možná si to myslí i kluci, kteří ještě nezačali, ale ti to asi neříkají nahlas. Toto je totiž spíše typická ženská úvaha a věta.

Takže si to trochu objasníme. Nechodíme cvičit přece kvůli někomu, ale hlavně kvůli sobě! Navíc tato úvaha není až tak na místě. Když už se přemůžete, přijdete do posilovny a necítíte se tam z jakéhokoliv důvodu dobře, tak ten pocit musíte ihned potlačit, nebo nejlépe hned vyřešit.

Jeden z důvodů, proč tyto pocity vznikají, je ten, že žena s pár kily navíc nemá dostatečné sebevědomí a myslí si, že se na ni všichni budou dívat, protože je „tlustá“. Jestli jste silnější postavy, pak věřte, že pokud tam nebude někdo, komu se vyloženě líbí plnoštíhlé ženy, tak nehne ani brvou a dívat se na vás nebude. Ano, lidé si všimnou, že přišel někdo nový, koho ještě neviděli, ale tím to hasne. Co se týče chlapů, pak věřte, že osa na bench je pro ně v tu chvíli důležitější. Co se týká žen, tak ty si vás nejspíš jen trochu prohlédnou, proletí, jak vypadáte, postavu, vlasy, jestli máte umělé nehty, co máte na sobě atd. Však to všichni dobře znáte...

Další věcí je, že nováček většinou neví, co vlastně v posilovně dělat. Proto je lepší buď začít s trenérem, který vše ukáže, předvede a naučí. Nebo se zeptat někoho zkušenějšího. Nebo si předtím nastudujte, jak vlastně cvičit správně. Protože potom na vás opravdu může kdekdo blbě civět, budete-li přebíhat z předkopávání na motýlkový stroj a do toho budete třeba ještě stahovat kladku k hrudníku. Tímto vlastně zabíráte všechny stroje a vaše cvičení bude stejně k ničemu. A hlavně se takto může stát, že obsadíte stroj, na kterém chce cvičit někdo, kdo si uvědomuje, že jemu jeho trénink k něčemu bude a vám ne a vy ho tímto budete akorát brzdit. Ovšem v opačném případě, když si někdo všimne, že váš trénink má smysl, tak vám kolikrát i rád poradí.

Poslední věcí, která kdekoho při pohledu na vás možná napadne, je ta, že jste přišla, že si párkrát zacvičíte a že to pak vzdáte a už nikdy nepřijdete. Můžete totiž působit trochu nedůvěryhodně, ale nikdy nevidíte nikomu do hlavy, takže možná nemá smysl se těmito myšlenkami vůbec zatěžovat. Naopak můžete přesvědčit všechny o opaku.

Takže naběhněte do posilovny, ukažte, že máte na to cvičit správně, že máte na to vydržet a hlavně ukažte, že za rok nebude vycházet z fitka vyplašená baculka, ale krásná sebevědomá žena, která bude ještě ráda za to, že se na ni všichni dívají.

Věřte, že když toto dokážete, je to jeden z nejlepších pocitů. A všichni, kteří jen uvažujete, že s cvičením začnete, běžte do toho, stojí to za to!!


STRACH Z POSILOVNY

Kontakt
  • VS commodum, s.r.o.
  • Lihovarská 1199/10
  • 716 00 Ostrava, Radvanice
  • IČ: 25869604, DIČ: CZ25869604
  • +420 776 216 031
  • netucni@gmail.com

Sledujte nás!
Neváhejte nám napsat!