Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity

SPRÁVNÝM PŘÍSTUPEM K PRAVIDELNÝM POKROKŮM

Jak správně využít svůj potenciál? Tak to je přesně to, na co myslím čím dál častěji při pozorování ostatních. Mé pozorování vyvrcholilo v napsání tohoto článku.

Setkání s někým, kdo do tréninku vloží méně intenzity než do sledování televizní reklamy, je docela běžné. Stejně tak je k vidění spousta lidí, kteří své stravování povýšili na permanentní gastronomické orgie a skutečný obsah a přínos takového jídla je nezajímá. U těchto lidí zřejmě neočekáváme žádné extra výsledky. Je však k vidění i plno takových, u kterých máte pocit, že jejich trénink je smlouva s ďáblem, že v minulém životě nejspíš zemřeli únavou v uranovém dole, jak usilovně dřou a že jejich jídelníček je přísný boží trest za všechny hříchy světa. A často následuje údiv, jaktože tito lidé nemají o tolik větší výsledky, o kolik více se snaží. A nebo dokonce nemají výsledky víceméně žádné. To proto, že dřina směrována špatným směrem je naprosto k ničemu.

Mnoho těchto neúspěšných dříčů sice argumentuje tím, že žádné výsledky ani nechtějí, že cvičí pro svůj dobrý pocit, nebo použijí jiné podobně nedůvěryhodné výmluvy, kterým nevěří ani oni sami. A zbylá část to časem nenápadně vzdá a zmizí v zapomnění.

Já osobně jsem pro tuto skupinu lidí už dávno vytvořil název NEROSTOUCÍ. Samozřejmě ne každý chce růst, někdo chce hubnout, ale smysl je stejný. A v čem je problém? Tito lidé odchovaní Rockym 4 trénujícím s kládou na zádech v hlubokém sněhu Sibiře, Barbarem Conanem tlačícím velké mlýnské kolo a podobnými filmy, si stále myslí, že když budou makat a trpět, tak budou nejlepší. Ale realita není film. Je třeba studovat, poslouchat trenéry, profesionály, kteří odchovávají skutečné šampiony, číst nejnovější stravovací trendy sportovců, zapomenout na mýty, na hospodské ožralecké rady neschopných nerostoucích... Mnoho dříčů neposlouchá ani základní rady, nedodržují ani základní principy. Mám spostu snaživých kolegů, co cvičí naplno, řeší takové doplňky, ze kterých by většině z vás vyskočila na zádech taková husí kůže, která by vám propíchala i zimní bundu... A přesto špatně jedí, snědí 3 jídla denně, snídaně koláč, oběd pizza a večeře smutný chleba s paštikou a nic, žadný úspěch, jakto? No proč asi... I když jim to říkám pořád dokola, nepoučí se, jedí stále stejně, vždyť už mají přece třeba protein nebo podobný doplněk, který je určitě vyšvihne do výšin věčné slávy svou jednou dávkou za dva dny ...

Takže nezapomeňte - nejde o to dělat věci útrpně a dlouze, ale správně. Mnohdy to bývá zároveň nesnadnější a nejrychlejší cesta


SPRÁVNÝM PŘÍSTUPEM K PRAVIDELNÝM POKROKŮM

Kontakt
  • VS commodum, s.r.o.
  • Lihovarská 1199/10
  • 716 00 Ostrava, Radvanice
  • IČ: 25869604, DIČ: CZ25869604
  • +420 776 216 031
  • netucni@gmail.com

Sledujte nás!
Neváhejte nám napsat!