Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity

NEOTÁČEJTE SE K PRAVDĚ ZÁDY

Kdekomu se podaří pozvolna během několika let přibrat mnoho nechtěných kilogramů navíc. Začne to nenápadně, pomalými pravidelnými přírůstky. Otevření očí po čase nad takovým výsledkem pak umí nepříjemně pokazit náladu. Přitom to tak ale nemuselo vůbec dopadnout.

Přírůstek 2-3 kilogramy nechtěné váhy ročně si kdekdo umí sám před sebou ospravedlnit. Byl to těžký rok, bylo hodně práce, stresu, málo času věnovat se sobě samotnému. 2-3 kila nejsou nic, co by člověka mělo děsit. Ale pokud se toto podaří zopakovat 5 až 10 sezón za sebou, přijde jeden den moment, kdy člověk otevře skříň, uvidí odsunutou hromádku nepoužitelného oblečení a se slzou v oku zavzpomíná na minulost, kdy se v nich vesele proháněl po večírcích a rozdával radost všemi směry. Nyní úplá trička vystřídaly volné na břiše plachtící modely, které mají jeden jediný úkol - skrýt to, že jsme na sebe neměli čas.

Každý malý přírůstek je přírůstek. Je vhodné všimnout si každého výkyvu. Ne snad kvůli přehnaným sklonům k narcismu. Ale kvůli tomu, že vše je lepší zastavit hned v počátcích. Pokud si člověk včas uvědomí, že se něco děje, že už nemůže jíst to co dřív, aniž by přibíral, že s přibývajícím věkem jeho metabolismus zpomaluje jako dítě, které vběhne do moře, pak má velkou pravděpodobnost, že nebude v budoucnu muset řešit problémy, jak se z toho stavu vyhrabat a vrátit zpět. Je třeba neotáčet se zády k tomu, co se očividně děje, i když se to děje velmi pomalu a nenápadně. Zhubnout dvě, tři, nebo možná pět kilo je pořád snadné. Snažit se zhubnout 20 kilo je už ale skutečná výzva a většinou vyžaduje převrácení dosavadního způsobu životosprávy úplně vzhůru nohama.

Takže nezapomeňte - co nenaberete, to se nebudete v budoucnu muset snažit zhubnout:-)


NEOTÁČEJTE SE K PRAVDĚ ZÁDY

Kontakt
  • VS commodum, s.r.o.
  • Lihovarská 1199/10
  • 716 00 Ostrava, Radvanice
  • IČ: 25869604, DIČ: CZ25869604
  • +420 776 216 031
  • netucni@gmail.com

Sledujte nás!
Neváhejte nám napsat!