Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity

Kila versus centimetry

Lidé jsou velmi často silně fixovaní na co nejnižší číslo na váze. Na cestě za vysněnou linií je ale váha spíše váš nepřítel. Může vás mást. Změna hmotnosti směrem nahoru nebo dolů ještě neznamená, že jdete tím správným směrem. Vy pak můžete být zbytečně zklamaní, i když přitom už dávno spalujete tuky. 


Kdo chce zhubnout, chce vidět nižší a nižší čísla. Ale pamatujte, že správným jídelníčkem a tréninkem přibývá svalové hmoty, které jste do teď mohli mít až žalostně málo. Mohou vám tedy růst svaly a zároveň už můžete spalovat tuky. Ale svaly jsou těžší než tuk. Takže sice můžete růst na hmotnosti, ale přitom už dávno rapidně hubnout na tucích. Toto je velmi častá situace. Mnoho žen to odradí, myslí si, že jedí a cvičí špatně, když jim stoupá hmotnost. Ale to je jen počáteční reakce. Počáteční skokový svalový růst se velmi rychle zpomalí, časem se zastaví, ale tuky se budou spalovat pořád. A časem začne klesat i hmotnost.


Ano, hmotnost se sice pohybuje tak, že se z ní nic přesného odvodit nedá, ale tělesné míry nelžou. Začnete-li spalovat tuky, začne vám ubývat obvod pasu, zadku, stehen a jiných partií, kde se drží tuk. Pouze krejčovský metr vám tedy řekne čistou pravdu, kde hubnete a kde naopak přibíráte. Pravidelné měření jednou týdně po probuzení je tím nejlepším způsobem, jak vyhodnotit výsledky své snahy. 


Takže nezapomeňte - schovejte váhu a vytáhněte krejčovský metr.



Kila versus centimetry

Kontakt
  • VS commodum, s.r.o.
  • Lihovarská 1199/10
  • 716 00 Ostrava, Radvanice
  • IČ: 25869604, DIČ: CZ25869604
  • +420 776 216 031
  • netucni@gmail.com

Sledujte nás!
Neváhejte nám napsat!