Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity

DŘINA AŽ ZA HROB, NEBO RADĚJI NÁKUP SPRÁVNÝCH POTRAVIN?

Většina lidí dobře ví, že na redukci tělesného tuku má vliv pohyb a jídlo. Zdaleka ne všichni už ale vědí, že jídlo tvoří 70-80% výsledku a trénink pouze 20-30% výsledku. A proč?

Narozdíl od jiných článků, tady jste se mohli nejzásadnější informaci dočíst hned v úvodním odstavci. Ale ne každý chce znát pouhá fakta, někoho zajímají i důvody. Je nepopiratelným faktem, že pohybem spotřebováváte energii. Ovšem jídlem energii zase doplňujete. Lidé, kteří prásknou pěstí do stolu s prohlášením, že zatočí se svou nadbytečnou hmotností, začnou v devadesáti procentech případů vždy pohybem. Je to pro ně kolikrát velká změna, nastupují jim do života dosud nevídané zážitky jako píchání v boku z běhu a špatného dýchání během něj, bolest svalů po těžkém tréninku, mozoly na rukou z činek a úbytek několika hodin týdně z doposud volného času. A někdy i citelné částky z peněženky. A za toto chce člověk výsledky. A ono nic. Demotivovaný nešťastník po několika podobných pokusech v zoufalství odhodí zbytky svých posledních nadějí. Taková škoda.

To vše se děje proto, že si lidé mylně myslí, že trénink je základ a jídlo je pouhým doplňkem tréninku. A ono je to přesně naopak. Vemte si dva lidi. Ten první bude mít profesionálně vedený trénink do posledního detailu, ale jídlo bude mít špatné. A ten druhý bude mít profesionálně vedenou stravu do posledního detailu, ale bude mít špatný trénink. Kdo bude mít lepší výsledky? Kdo víc zhubne? Kdo nabere více svalů? Ten, který své úsilí investoval do správné stravy. Jak velký to bude rozdíl? Nepředstavitelně velký.

Je to jednoduché. Pár minutami u talíře načerpáme tolik energie, že vystačí na hodiny pohybu. Jíst musíme. Ale proč nejíst tak, abychom doplnili jen tolik energie, že bychom se pak nemuseli za trest hodiny a hodiny pohybovat, abychom spotřebovali, co jsme snědli navíc.

Nákupem vhodných potravin začíná káždá správná cesta za redukcí tukových zásob. Vše začíná v obchodě, co si nekoupíte, to pak doma nesníte. Výrazně to předběhne hodiny práce, která by bez správného jídla stejně nepřinesla chtěné výsledky. A jakmile uvidíte první výsledky na svém těle, bez rozmyslu vstanete, s fanatickým výrazem ve tváři začnete hledat zbytky svých odhozených nadějí a vrhnete se na činnost, která má konečně smysl.

Takže nezapomeňte - trénink je král, jídlo je královna, spojte je dohromady a dostanete království.


DŘINA AŽ ZA HROB, NEBO RADĚJI NÁKUP SPRÁVNÝCH POTRAVIN?

Kontakt
  • VS commodum, s.r.o.
  • Lihovarská 1199/10
  • 716 00 Ostrava, Radvanice
  • IČ: 25869604, DIČ: CZ25869604
  • +420 776 216 031
  • netucni@gmail.com

Sledujte nás!
Neváhejte nám napsat!