Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity

DODRŽOVÁNÍ JÍDELNÍČKU OD NÁS

Je už docela dlouhý zástup osob, kterým jsme vytvořili stravovací plány přímo na míru pro ně a pro jejich cíl. Tímto článkem chceme upozornit, nakolik je pro dosažení svého cíle nutné jídelníček dodržovat naprosto přesně a proč.

I když máme v drtivé většině u svých klientů jen pozitivní a úspěšné výsledky, je i úzké procento takových, kteří se nám ozvou zpět, že se jim stále hubnout nedaří. Posléze však zjistíme, že jídelníček buďto nedodržují téměř vůbec, nebo ho dodržují tak říkajíc „po svém“ a jídelníček si berou jen jako nějakou osnovu, nebo nedodržují předepsané porce, případně dodržují jídelníček naprosto přesně ve všech jeho bodech, akorát k němu ještě jedí navíc cokoli dalšího. Jindy klienti jednoduše o své důslednosti vyloženě lžou. Ani jeden z těchto přístupů nepovede k úspěšnému cíli. Povede pouze k psychickému stresu z omezení stravy, ale s největší pravděpodobností nepřinese žádné, nebo jen velmi slabé výsledky.

Uvedeme pár konkrétních případů:

Jedna klientka ponořená již do naprostého zoufalství z toho, že stále nehubne, nás až za hrob ubezpečovala o stoprocentním dodržování našeho jídelníčku, ovšem na jiném diskuzním fóru po údajném dvouměsíčním dodržování našeho jídelníčku uvedla, že se zavazuje, že zkusí ode dneška týden nejíst už žádné sladkosti. O dva dny později ostatní čtenáře onoho fóra ubezpečila o své důslednosti větou: „Tak jsem to nezvládla a opět zhřešila“. Přičemž my si skutečně nejsme vědomi toho, že bychom do jídelníčků pro redukci hmotnosti zařazovali nějaké sladkosti.

Další klientka nám na naši žádost přesně vypsala, která jídla podle našeho jídelníčku jí. A docela jsme se divili, že hned snídaní se jí nahrazením ovesných vloček nebo cornflakes tučným müsli podařilo překročit dávku tuků určenou na celý den. A co teprve tuk z dalších jídel.

Další případ je úplně nejlepší. Při údajném dodržování předepsané stravy byla dotyčná náhodně přímo fyzicky viděna, jak si vychutnává umění italské kuchyně v podobě celé pizzy se slaninou. Odpovědí na náš zmrazující údiv nad tak divokým opuštěním dietní cesty nám bylo: „No dobře, ale já jsem na to měla chuť“.

Takto bychom mohli pokračovat dlouho. Tímto ze sebe nechceme dělat žádnou dietní policii. Nicméně snad si všichni klienti uvědomují, že porušováním toho, co si od nás nechali sestavit, zničí pouze svou cestu za svým snem. My potom jen nechápeme, proč nám tito klienti píší, že stále nehubnou, když vědomě nedodržují svůj plán?

Jídelníček pro redukci hmotnosti navržený pro konkrétní osobu lze vnímat jako Formuli 1. Je to dílo navržené na zakázku přímo pro konkrétní účel. Každý gram každé potraviny v něm má svůj smysl, ničeho nesmí být více, ani méně. Pokud na zadní přítlačné křídlo Formule 1 přivážete dva pytle cementu s tím, že si myslíte, že odjedete skvělý závod a ještě si odvezete užitečný náklad, skončí to v lepsím případě jen velmi nedůstojnou prohrou. To samé platí pro zásah do jídelníčku.

Takže nezapomeňte – dietní jídelníček od nás na 100% funguje jen tehdy, když se na 100% i dodržuje.

PS: žena na obrázku není náš klient, jde o foto z internetu pro názornou ukázku k tématu.


DODRŽOVÁNÍ JÍDELNÍČKU OD NÁS

Kontakt
  • VS commodum, s.r.o.
  • Lihovarská 1199/10
  • 716 00 Ostrava, Radvanice
  • IČ: 25869604, DIČ: CZ25869604
  • +420 776 216 031
  • netucni@gmail.com

Sledujte nás!
Neváhejte nám napsat!