Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity
Zero-obesity

DIETA - VE DVOU SE TO LÉPE TÁHNE

Nemusíme asi polemizovat o tom, že máte-li nějaký cíl, jehož dosažení obnáší překonání spousty překážek, je to výrazně jednodušší s podporou okolí. A to platí i pro změnu jídelníčku - jděte do toho oba.

K tomuto tématu má zajisté co říct každý, kdo to někdy aspoň zkusil. Snažíte-li se o změnu jídelníčku pro vybudování svalů jako mladí kluci, slyšíte od rodičů samé nemístné poznámky o tom, kolik se toho najednou sní, případně kolik to množství jídla stojí peněz, daný sport by na oběd sice vyžadoval pořádný kus masa a přílohu, místo toho má ale zbytek rodiny chuť na žemlovku a celá snaha tímto končí. Většinou tito mladí kluci zaznamenají markantní pokroky až po odstěhování se a po startu stravování podle svých potřeb.

Ještě častější je ale případ žen, které se konečně odhodlají vrhnout se po hlavě na dlouhou cestu, která má skončit úspěšným oblečením šatů ze stužkovacího večírku. Ovšem manžel/přítel jejich snahu zesměšňuje, pro své již tak objemné břicho vyžaduje vlastní řádně tučnou stravu, takže chudák žena vaří nadvakrát, netučné večeře komentuje tento hrdina pohrdavým nepochopením a předhazováním různých laskomin a vlastně ženě z její snahy dělá permanentní peklo. Nejčastěji toto končí ze strany ženy naprostým nevšímáním si jeho poznámek a lehkým úsměvem na duši, který kdyby mohl promluvit, řekne: "Mluv si, mluv, však uvidíme...".

Ale co se časem nestane? Z chlapce jednou vyroste chlap jako hora, zdravý, silný, bez různých zdravotních problémů, které už se jinak týkají všech jeho vrstevníků a rodiče za ním možná jednou sami přijdou pro radu, jak tedy mají jíst, aby byli taky takhle fit. A z té ženy, která se musela nechat bičovat potupnými řečmi, je během několika měsíců někdo jiný, kus, za kterým se najednou chlapi otáčejí a bez uhnutí pohledu stranou mezi sebou pronášejí odvážné komentáře. A najednou se domácí hrdina začne strachovat, co když na ni už možná třeba ani "nemá", co když ...

Tváří v tvář úspěchu někoho blízkého najednou každý přestane pochybovat o tom, že to jde. A co víc, bude to chtít taky. A najednou jsou v tom oba. V lepším případě se takto pár rozhodl společně už dávno bez sólo jízdy jednoho z nich. Co to pro ně přináší?

Přináší to JEN samá pozitiva. Vzájemnou podporu, která je moc důležitá, vzájemné pochvaly a radost z úspěchu a zkrášlování svého protějšku, společné vaření a přípravu jídel, což ušetří spoustu času a peněz. Nezapomínejme taky na vzájemné sdílení poznatků, znalostí a vědomostí, které ušetří spousty marných pokusů. Zdravější a aktivnější styl života obou z páru je postaví do úplně jiné roviny, vytáhne je od obrazovek ven, donutí je k pohybu. Když se jednomu nechce, druhý ho namotivuje jít. Sblíží je to, budou mít nový společný hnací motor. Je toho opravdu hodně, proč stojí za to vlítnou na to ve dvou :-). Ale hlavní důvod je ten, že budete mít daleko vyšší pravděpodobnost, že dosáhnete svého cíle.

Takže nezapomeňte - ve dvou se to opravdu lépe táhne.


DIETA - VE DVOU SE TO LÉPE TÁHNE

Kontakt
  • VS commodum, s.r.o.
  • Lihovarská 1199/10
  • 716 00 Ostrava, Radvanice
  • IČ: 25869604, DIČ: CZ25869604
  • +420 776 216 031
  • netucni@gmail.com

Sledujte nás!
Neváhejte nám napsat!